Carta a Pol Moragas


Temes relacionats

Resposta a Carles Mayol (26/feb/13)


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 25/feb/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Benvolgut Pol, no ens coneixem directament. Tenim alguns amics en comú, sé qui ets per la bona feina que fas a l'Olímpic, pels teus múltiples càrrecs i per alguns amics en comú. Tu segurament saps qui sóc per les meves estripades habituals en aquest espai.

T'interpel·lo directament en aquesta carta perquè voldria procurar aclarir un parell de coses. Pel que tinc entès no ets un mal paio en el tracte proper, ans el contrari. Això t'honra, si més no una mica. També em consta que la multiplicitat, la freqüència i la gravetat de les crítiques per la teva recent feina et tenen un xic (o bastant) amargat.

Però què esperaves? No són, en gairebé cap cas, un atac a la teva persona. Ni a la teva vàlua com a gerent de la polèmica sala/discoteca. Són una crítica que, afortunadament o malauradament, van més enllà del Pol Moragas. El problema de fons no és teu, però en el moment en que et converteixes en comandant d'una embarcació en flames i en ple naufragi passa a ser-ho. És una qüestió de responsabilitats compartides. No és només la teva gestió el que s'ataca. És el que es porta reclamant des de fa anys i que l'Ajuntament (on si no m'equivoco tens càrrec) ha ignorat, és l'adjudicació d'un sòl públic sense transparència, és el mentir (encara espero saber quina part de 'sala de concerts pública amb bucs d'assaigs i tallers' compleix Hoboken), és la gestió comunicativa (que, sense ironia, tan bé domines) està fent l'Ajuntament, és la falta de diàleg i de respostes, és la casualitat del fet que el nou gerent sigui militant del partit que governa i que tingui càrrecs... En cap cas és un atac als professionals que hi treballen. No és una crítica al programador, ni al cap de seguretat, ni a aquell cambrer... És una crítica al model i a l'engany.

No t'ho prenguis personalment. Respira fons, procura encaixar les crítiques positivament i prepara't. Prepara't perquè no pensem deixar de lluitar contra aquesta estafa de la qual t'has fet corresponsable (sabent-ho o no). Ànims, nano.

Cordialment,

CARLES MAYOL I RICART és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons
@LitusMayol



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.