Hem de pintar el tren en marxa


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 16/mar/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En altres paraules el que vull dir és que hem de depurar de forma contundent i ràpida les males praxis o la falta d'ètica en la vida política catalana al mateix temps que fem el viatge cap a la nostra plenitud com a nació.

ESCOLTA-HO

Hem d'arribar al final del nostre viatge, a l'estació de la independència, però el màxim de nets i polits per demostrar que som diferents.

A Sant Cugat del Vallès podem donar exemple aclarint de forma diàfana, i amb totes les conseqüències, els casos de l'espionatge de Mètodo 3, especialment a la ex-Presidenta de l'EMD de Valldoreix senyora Montse Turu.

Es un tema gravíssim ja que, presumptament amb diners públics, s'ha investigat a una persona en allò que la LOPD - Llei Orgànica de Protecció de Dades considera més punible, la informació privada i confidencial sobre la salut d'una persona.

Ara és inadmissible que el nostre consistori vulgui passar pàgina, com si res hagués passat, fent una reunió a porta tancada a la seva seu local solament per la cúpula de CDC i sense la presencia dels mitjans de comunicació.

Aquest dilluns, i per la pressió feta des de l'oposició, diuen que ensenyaran i es revisaran les factures per demostrar que els fets són falsos. No siguem innocents, si us plau.

Jo porto molts anys treballant per una manera diferent de fer política i per el dret de decidir dels catalans però no voldria arribar a l'estació final amb la sensació que res ha canviat i que seguim governats per la mateixa casta política sense escrúpols i tan llunyana de la gent.


No era això, companys, no era això
pel que varen morir tantes flors,
pel que vàrem plorar tants anhels.
Potser cal ser valents altre cop
i dir no, amics meus, no és això.
('Companys, no és això', de Lluis Llach)


JAUME MASSANÉS I PAPELL és portaveu d'UASC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.