Les perles del popular Enric Millo


  • Comparteix:

victor.alexandre

Victor Alexandre


Publicat: el 22/mar/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Enric Millo, portaveu del grup parlamentari del Partit Popular, en el seu pas recent per Sant Cugat, ha deixat algunes perles que diuen molt de la nostàlgia d'aquesta formació pels temps en què governaven els 'camarades' del seu fundador, Manuel Fraga Iribarne. I no només perquè estem parlant del partit que està portant a terme una ofensiva contra Catalunya en tots els àmbits, ja sigui en l'econòmic, en el polític, en el social, en el lingüístic, en el comercial o en el cultural, sinó perquè, a més a més, malgrat ser el partit més esquitxat per casos de corrupció de tota la Unió Europea, té la barra de donar lliçons d'ètica i d'exemplaritat.

ESCOLTA-HO

Per això, mentre la gent desnonada es suïcida llançant-se per balcons i finestres, ells malbaraten el seu temps fent debats identitaris en un intent de sacralitzar les curses de braus i la tortura d'animals com 'un bé d'interès cultural'. I com que, com a botxins que són, tenen tendència a fer-se passar per víctimes, Millo es passeja per Catalunya dient que tot plegat és 'una campanya difamatòria contra el PP'; cosa que fa riure per dues raons. La primera, perquè el PP no necessita ningú que el difami; el PP es difama tot sol. I la segona, perquè, com demostra l'ofensiva a favor de les curses de braus, el PP pretén aconseguir per mitjà de la imposició allò que no va aconseguir al Parlament de Catalunya.

Finalment, pel que fa a les paraules del senyor Millo, dient que el govern català li recorda cada vegada més 'Veneçuela', només respondre que la majoria de catalans, quan pensem en el PP, no tenim cap necessitat de reactivar la nostra memòria, ja que sempre, sempre, ens ha recordat el franquisme.

VÍCTOR ALEXANDRE és escriptor i periodista
www.victoralexandre.cat
@valex_cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.