L'abonament exclusiu de la piscina municipal té el camí marcat


Temes relacionats

S'obre la porta per crear un abonament exclusiu per usar la piscina del Fitness (17/set/13)


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 18/set/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Millorant Sant Cugat des de l'oposició, va ser el titular de la nostra revista del mes de juny de 2013. Ara, més que mai, el reivindiquem perquè des del grup municipal del PSC hem estat treballant i donant forma a la proposta que a la ZEM de la Rambla del Celler hi hagi un sol abonament per a l'ús exclusiu de la piscina.

Ja sé que els debats municipals molt sovint no entren en els canals de discussió i segurament aquesta columna no tindrà una gran nombre de lectures en no ficar-me amb ningú ni fer frases presumptament graciosetes. Crec però que els regidors municipals, se suposa, que estem per millorar o fer propostes municipals.

Ho teníem clar fa dos anys en el debat dels pressupostos de l'Ajuntament per al 2012 així com el 2013, on ja varem reclamar aquest abonament i la necessitat de fer-lo visible al conjunt de ciutadans i ciutadanes de Sant Cugat. També ho teníem clar des de fa sis anys on sempre aquest tema ha estat motiu d'al·legació.

Varem començar, fa anys i al costat dels usuaris, a treballar aquesta proposta amb més profunditat, per tal que anés calant com pluja fina, parlant amb usuaris i usuàries de la ZEM de la Rambla del Celler per copsar les seves inquietuds i les seves necessitats reals d'ús d'aquestes instal·lacions esportives municipals. Vull destacar i agrair als grups d'usuaris de la piscina, molts d'ells gent gran, el seu suport aquesta iniciativa i a la seva redacció.

En el debat del pressupost de 2013 i altres, així com en algunes reunions de la comissió esportiva d'esports, ho hem demanat com una necessitat ineludible. No és just, i entenem discriminatori, que hagis de pagar molt més: (44 euros), per 10 banys quan l'abonament mensual a totes les activitats de la ZEM Rambla del celler costa 49 euros.

Hi ha ciutadans i ciutadanes que només volen fer ús de la piscina i el paquet de 44 euros per 10 banys és excessivament car. Calia trobar una solució i el PSC, finalment, ha optat per portar al ple municipal la moció que demana taxativament aquest abonament mensual d'ús exclusiu de la piscina municipal.

Ens sentim orgullosos que la nostra feina feta des de l'oposició hagi trobat, finalment, el ressò necessari en el conjunt de l'equip de govern i del regidor d'esports (aspecte que volem destacar), així com de la resta de formacions polítiques del consistori.

Amb esmenes de CiU la nostra moció s'ha aprovat per unanimitat i ara ja tenim la porta oberta a l'abonament exclusiu de la piscina. Estarem atents a les negociacions entre l'empresa gestora i l'Ajuntament i apostem perquè en el termini de dos mesos (tal com marca la moció) podem tenir una proposta seriosa i raonable.

Qui no es mulla no neda.

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu municipal del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.