Mates i maternitat


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 7/oct/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A causa de la maternitat, la Marina va haver de deixar la seva feina en un institut de Sant Cugat, on ensenyava Mates. Davant de la notícia, el director només li va anunciar que tenia un dia per recollir les seves coses i marxar, la secretària la mirava amb mala cara i sempre la criticava i les seves companyes de departament li feien el buit.

Només una companya, la de Ciències Naturals, la va ajudar en tot moment, de tant en tant li trucava per veure com estava i fins i tot la va visitar. Com a conseqüència d'una afectació psicosomàtica del bullying rebut, la Marina va patir una malaltia i va haver de dedicar 6 mesos i el sou de tot l'any a recuperar-se.

Al cap d'un any, va coincidir amb la professora de Naturals en un altre institut i, com a agraïment, la va convidar a sopar al restaurant més bo de Sant Cugat.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@gmail.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.