Fer-la petar


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 2/nov/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'Arnau era un bon santcugatenc,li agradava passejar el gos ben lligat i recollir-ne les tifes, mentre feia petar la xerrada amb els altres usuaris del parc. Era amic dels seus amic i un veí sol·lícit i respectuós.

Un dia, es va llevar cansat: massa gresca dominical, massa transnoctar i lleure sens fi. Quan va sortir de la feina, va sentir un noi que feia petar el xiclet al carrer, en va trobar un altre a la parada, més gran, que també feia petar el xiclet. Dins del bus, una dona seixantona feia petar el xiclet.

Quan va arribar a la seva parada, va baixar, va entrar en una botiga de menjar cuinat, amb la mala fortuna que a la cua hi havia algú que petava el xiclet. Va enfilar el camí de casa, i just a l'hora de tornar a pujar a la vorera, va trepitjar un xiclet de terra, que se li va enganxar a la sola de la sabata.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@gmail.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.