No ofèn qui vol, sinó qui pot


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 7/des/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat 25 de novembre el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, en la seva columna d'opinió d'aquest mitjà, es referia a mi com a mentider. Crec que en política es poden tenir diferents punts de vista o opinions, coincidir o no en alguns temes, etcètera, però sempre dins d'una màxima educació i respecte que, en aquest cas, no ha existit.

El que no li puc acceptar és el to de menyspreu quan es referia a UASC com el del senyor Massanés, amb uns 600 vots les darreres eleccions municipals. En primer lloc hem de dir que UASC no és d'una persona. És dels seus simpatitzants i amics. És veritat que vam obtenir el vot de 597 santcugatencs i santcugatenques, però aconseguits amb el treball fet en menys de dos mesos des de la seva fundació. Els nostres vots tenen el mateix valor que els obtinguts per els altres partits, incloent el del senyor Casajoana.

També m'acusava de plagiar-li la sol·licitud d'ampliar el finançament de les quotes especials per la urbanització de Can Borrull. Cal recordar que aquesta possibilitat la van demanar els mateixos veïns a la reunió que es va fer al Centre Cívic L'Elèctric on el senyor Casajoana va prometre defensar-la davant del tinent d'alcalde d'Economia per aconseguir-ho. Doncs bé, als pocs dies, el mateix tinent d'alcalde em va confirmar personalment que no en sabia res i, en el ple municipal de novembre, els 15 regidors de CiU van votar en contra del punt de la moció, presentada per UASC, conjuntament amb el PSC, on demanàvem aquesta ampliació dels terminis per al finançament de les quotes.

Per tot això, i pel seu incompliment de les regles bàsiques del respecte i educació entre persones, li demano una rectificació immediata en tots els mitjans on hagi fet aquestes declaracions. Si això no es produís quedaria demostrat que el senyor Pere Casajoana no reuneix les condicions mínimes per ocupar un càrrec públic. Finalment vull manifestar la meva sorpresa al detectar un cert grau de prepotència en alguns membres de l'equip de govern, afortunadament minoria, als que vull recordar que un regidor, un tinent d'alcalde o la mateixa alcaldessa, ni són déus ni estan per damunt de ningú. Són solament servidors públics.

Jaume Massanés - Portaveu de uaSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.