Ja tenim candidats!


  • Comparteix:

marco.simarro

Marco Simarro


Publicat: el 28/gen/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja és aquí la setena edició dels premis Botifler de l'Any que organitzem Arran Sant Cugat. Com cada any, el nostre municipi ens brinda uns quants candidats que han treballat de valent per aconseguir una nominació per fer-se amb aquest guardó tan esperat. Així doncs, enguany comptem amb tres cares noves i altres que us sonaran segur; són un clàssic dels premis!

Com a primer candidat tenim el reconegut cirurgià plàstic Iván Mañero. Arran d'una entrevista a un mitjà local, alguns ja sabreu quin peu calça i entendreu perquè és un dels nominats d'enguany. Aquest personatge obre una nova seu que supura patriarcat i perpetua els models imposats per la pressió estètica dominant. Es considera un humanista entregat als demés però, a la pràctica, només cerca el lucre privat fent dels cossos un negoci.

La segona candidata és l'alcaldessa Mercè Conesa, en representació de l'equip de govern instal·lat a l'Ajuntament. Enguany estan nominats per donar l'esquena als treballadors endinsats en conflictes laborals com els companys d'HP, Delphi o Ricoh, que han buscat el suport polític del consistori i només han trobat un silenci enutjós.

En tercer lloc trobem al Vicari del Grup de Joves de la Parròquia, Carles Cahuana, nominat per ser el responsable de l'expulsió de dos persones per ser 'homosexuals i no exercir el vot de castedat'. Assenyalat, doncs, perquè a Sant Cugat no tolerarem cap mena de discriminació sexual ni sota el paraigües de l'església.

I, per últim, trobarem als que ja són un clàssic dels Premis Botifler de l'Any. Els irònicament anomenats 'quatre fantàstics' o, més encertadament, 'genets de l'apocalipsi', és a dir, els quatre membres que componen el grup municipal del Partit Popular. De sobres presentats en anteriors ocasions i per les seves pròpies accions diàries.

Queden, doncs, presentats els candidats d'enguany. Trobareu més informació sobre les nominacions al bloc d'Arran Sant Cugat, passeu-vos i voteu, en les vostres mans queda la decisió del guardonat del 2013!

MARCO SIMARRO és estudiant d'Educació Social, membre de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i militant d'Arran Sant Cugat
@MarcoSz4



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.