Sensació d'immobilisme


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 12/abr/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa uns dies la uaSC explicàvem als mitjans de comunicació la sensació que molta gent té de que l'ajuntament ha entrat en una situació de cert immobilisme perquè molts temes importants de ciutat estan adormits o simplement no avancen de forma òptima.

Aquesta opinió està també molt present entre els assistents als Consells de Barri, tant del centre com dels districtes.

Com exemple podem citar l'ordenació i regularització de Can Borrull i la urbanització del sector de la Capella de Sant Joan a Mira-sol. També el Pla de millores per La Floresta (abans Pla d'asfaltat) i el retard per donar una solució al futur complex esportiu de Mira-sol que inclou la piscina pública, tant reclamada per els veïns.

També ens preocupa el nombre de reivindicacions, sense resposta, que les entitats esportives van exposar durant el darrer Consell de Barri de Centre Est. La gran majoria vénen de lluny i, per tant, la sensació de paràlisis va ser generalitzada.

Tampoc ha millorat durant aquest mandat la participació ciutadana. Especialment per la poca informació que la ciutadania rep sobre els Consells de Barri i els seus drets de participació. Cal donar també més dinamisme i més periodicitat a altres òrgans de participació com són l'Agenda 21, Consell de Seguretat, Consell de Cultura, etc.

Davant d'aquesta situació, demanem un cop de timó a l'alcaldessa, Mercè Conesa. Cal recordar que quan els santcugatencs i santcugatenques li van donar la seva confiança a les eleccions municipals del 2011 era per governar Sant Cugat.

Ara el temps que dedica als quatre càrrecs que té a la Diputació de Barcelona (vicepresidenta segona, membre de la Junta de Govern, membre de la Comissió Executiva i presidenta delegada d'Atenció a les Persones) i altres activitats fora de l'ajuntament, com el darrer viatge al Fòrum de les Nacions Unides a Nova York i, aquesta setmana, a la ciutat de Medellín de Colombià redueixen, de forma molt important, la seva dedicació a l'ajuntament.

Davant d'aquesta situació li demanem a Mercè Conesa que exerceixi d'alcaldessa i se senti amb els seus regidors i tinents d'alcalde per coordinar, fer seguiment i donar un impuls definitiu per desbloquejar tots aquests temes.

JAUME MASSANÉS I PAPELL és portaveu d'Un Altre Sant Cugat (UASC)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.