Política pro mobilitat activa?


  • Comparteix:

yago.raventos

Yago Raventós

Membre de l'Assemblea de la bici


Publicat: el 29/mar/22

PDF

Les polítiques d'un Ajuntament o de qualsevol institució no es demostren amb signatures de correus electrònics de colorins o amb cartells. Es demostren al dia dia.

Una bona manera és que els seus líders donin exemple, fent el que diuen que s'ha de fer. Un altre és protegint als que es mouen de la manera que diuen que s'ha de fer. El govern de l'Ajuntament de Sant Cugat ni predica amb l'exemple ni protegeix als més vulnerables, vianants i bicicletes.

Darrerament ens hem assabentat de les sancions que es van posar durant tot el 2021 als cotxes que estacionen al Carril Bici, posant en seriós perill als que anem en bici. Doncs bé, la policia de la nostra ciutat ha posat un total de 6 multes en 365 dies. En 30 minuts qualsevol dia de la setmana a la mal anomenada anella verda, ja tenen fet l'any.

Les sancions per cotxes estacionats en vorera no arriben a 2 al dia. Un parell de dies als voltants de qualsevol escola de la ciutat en les entrades i sortides, ja et dona per la feina de mig any.

Aquests números són una vergonya, demanem a l'Ajuntament de Sant Cugat i el seu govern que protegeixi als més vulnerables, amb aquesta impunitat el que fa és protegir als de sempre.

RESPOSTA DE L'AJUNTAMENT A LA INSTÀNCIA PRESENTADA PER JAUME VALLDEPERAS, MEMBRE DE L'ASSEMBLEA DE LA BICI

YAGO RAVENTÓS és membre de l'Assemblea de la bici



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.