La il·lusió, el treball i la formació, el camí de la UESC

Ramon Cuñé

Ramon Cuñé


Publicat: el 22/gen/16
Opinió d'esports | Columnes

Comencem aquest any amb un munt de reptes i il·lusions que ja van començar fa uns quants mesos enrere amb l'inici dels entrenaments. Durant aquest temps hem hagut de fer front a una sèrie de circumstàncies que, gràcies al treball de tots, hem pogut superar i per això ara podem mirar enrere i somriure, satisfets, de la feina que hem fet i que fem conjuntament.

Si ens centrem en el nostre present i futur veiem que les il·lusions i els reptes marquen el dia a dia. Continuem treballant en la formació dels nostres entrenadors, aspecte clau, i ho fem per seguir tenint un staff tècnic complet i envejable. No només promocionem els aprenentatges tècnics i tàctics dels entrenadors, sinó també els psicològics i físics, ja que creiem molt en la persona que hi ha dins de cada un dels nostres jugadors.
La nostra proposta de club és la formació integral del jugador. Pertànyer a la UESC ha d'entendre's com un motiu d'orgull, però també amb un sentit de responsabilitat.
Així doncs, encara ens queden sis mesos d'intensa competició on haurem de viure situacions alegres però també complicades, però amb la il·lusió i el treball de tots tirarem endavant, per fer d'aquesta temporada la més especial i posar els fonaments per celebrar els futurs 30 anys!
Vull acabar agraint, de forma molt especial, l'esforç de tots els qui formem la UESC: famílies, jugadors, junta directiva i entrenadors, ja que amb el vostre suport i esperança tot és més fàcil. Gràcies de nou.

RAMON CUÑÉ és director Tècnic masculí de la UESC
@RCuneSala