Nous models de gestió


  • Comparteix:

mauri.benito

Mauri Benito


Publicat: el 27/mar/17
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Les casualitats no existeixen: el cap de setmana que s'ha confirmat que el Club de Rugby Sant Cugat no jugarà el play-off d'ascens a la Divisió d'Honor, els tres jugadors referència sortits del planter de la Guinardera han estat els responsables de la quasi total salvació del Futbol Club Barcelona secció de rugby.

Sí, en Joan Losada, en Pol Pla i en Bruno Granell han fet més de la meitat dels punts que han materialitzat la salvació de la secció i la seva permanència a la Divisió d' Honor Estatal.

Si el dolor per la no classificació és important per a aquest president, és encara més gran per l'error en la gestió de no poder aconseguir que el gran talent generat a la casa vulgui quedar-se.

Com no hem pogut aconseguir sumar aquests jugadors que han sigut els grans responsables dels èxits del FCB, un equip semiprofessional amb poca gent del planter i amb fitxatges estrangers de no demostrada qualitat que ha lluitat fins al final per no tornar a la Divisió d' honor B on juguem nosaltres?

Clarament se'ns planteja un repte en la gestió del darrer any de mandat. Cal fer un esforç a oferir al talent i als jugadors de casa les millors condicions per a la pràctica i millora de l'esport. Els joves que aconsegueixen la categoria sènior i han sigut jugadors de nivell durant tota la carrera esportiva han de trobar un sènior de comportament professional, en entrenament, en actitud i en compromís.

Aquesta fita l'aconseguirem amb els millors entrenadors, les millors eines de preparació física i amb l'actitud de tots els jugadors. També, aquests darrers resultats, ens obren els ulls a la realitat que hi haurà jugadors que per característiques físiques mai tindrem i que haurem d'anar a buscar a fora. Hauran de tirar del grup, demostrar la qualitat en cada partit, marcar la diferència i fer que la seva actitud professional arrossegui l'equip i que els joves que pugen puguin trobar el nivell competitiu desitjat.

Potser si aquest canvi de gestió té èxit, podríem fins i tot aconseguir que aquests grandíssims jugadors generats a la casa ajudin el seu club de sempre i podem gaudir d' ells a la Guinardera.

La immobilitat respecte a la millora del planter sènior ens podrà portar a ser el millor club estatal de formació, que ja ho som, però que el talent busqui altres destins per a la seva carrera sènior.

Comença el debat intern per a la preparació de la propera temporada.

MAURI BENITO és president del CRSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.