La gent normal


  • Comparteix:

oriol.petit

Oriol Petit


Publicat: el 9/abr/17
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

'La gent normal' és una cançó de Manel que parla d'una noia rica i acomodada que vol jugar a viure com algú normal, que vol descobrir els patiments i vicissituds quotidianes de la gent que no té les facilitats que proporcionen els diners i el poder. La gent normal també són els jugadors de la UESC. Els Cosialls, Reyes, Deivi, Costa, Pistol i companyia. També és normal el seu entrenador, el Cesc Senpau. Són normals en el millor sentit del terme, s'entén. Però enguany estan fent coses absolutament extraordinàries. Deu victòries seguides a Copa Catalunya. Deu. Per convertir el somni de disputar la promoció d'ascens a lliga EBA en una realitat cada vegada més propera.

ESCOLTA-HO

La gent normal són nois de la casa. Són joves amb ganes de menjar-se el món. Són vells rockers compromesos a mort amb el col·lectiu. Són els que vibren amb cada partit, amb cada cistella, i valoren el que costa fer les coses bé en una categoria com aquesta. La UESC són gent normal. Però de vegades la gent normal aconsegueix fites genials, històriques.

A la cançó de Manel -bé realment no és seva, és una versió de 'Common People' del grup anglès Pulp- la gent normal acaba farta i es riu de la impostora benestant que pretén viure com ells. En canvi, quan algú normal decideix prendre el control i tastar de prop la grandesa, l'únic que pot despertar entre la gent normal és admiració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.