Ah, l'atzar!


  • Comparteix:

oriol.petit

Oriol Petit


Publicat: el 22/oct/17
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Botes la pilota. Corres. T'atures. Mires a cistella. Llences. Contens la respiració. Fixes la mirada a l'aire, seguint la trajectòria de la pilota. Toca ferro, rebota a tauler i surt. Fora. Una més. No hi ha manera. Tanques els ulls i expulses l'aire amb tanta ràbia que es converteix en crit. Per què? Per què la maleïda piloteta no vol entrar? Ah, l'atzar, què cruel és quan vol. Un dia t'ho dóna tot i al següent t'ho treu sense miraments. Contra l'atzar no s'hi pot fer res, val més acceptar-lo tal com és.

ESCOLTA-HO

Però no tot és atzar en aquesta vida. Ni en el bàsquet tampoc. Sempre hi ha coses que depenen de nosaltres, que podem millorar, que podem tornar a intentar fins que ens surtin bé. És en aquestes coses en les que s'han de fixar tant el masculí com el femení de la UESC.

La temporada no ha començat bé. Els resultats no acompanyen, de moment. L'atzar tampoc, segurament. Hi ha pressió per fer-ho bé i no queda una altra que treballar, treballar i treballar. I tenir paciència, també, perquè tard o d'hora l'atzar sempre acaba canviant d'opinió i quan menys t'ho esperes et dóna un cop de mà.

Atura't. Mira a cistella. Llença. Contén la respiració. La pilota vola, toca ferro, rebota a tauler i...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.