Fem Penya! Fem projectes socials!


  • Comparteix:

montserrat.grau

Montserrat Grau


Publicat: el 13/jun/18
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat dijous dia 19 d'abril la Penya Blaugrana de Sant Cugat va rebre a la Gala dels Premis 'Esport en Marxa' que organitza Cugat.cat el premi a la millor projecció social per l'organització del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 per a joves 'Enganxa't als bons hàbits'. Aquest torneig, que el passat dia 14 d'abril va fer la 5a. edició, va comptar amb 24 equips de joves que a més a més dels partits de futbol 7 van participar en uns tallers sobre hàbits saludables i de prevenció a les dependències d'estimulants organitzats per l'equip de '1segon'. Organitzar i fer participar a més de 250 joves és possible gràcies a la feina desinteressada dels organitzadors, la Penya i Team Partners.

Hi ha poques activitats per a joves que combinin la pràctica esportiva i la reflexió, tan necessària en aquestes edats de creixement tenint en compte que la nostra ciutat compta amb més de 12.000 joves d'entre 10 i 20 anys, un número molt alt comparativament amb d'altres ciutats.
Ja fa anys que col·laboro en el torneig i el més important i el que sempre m'impressiona és la bona disposició dels nois i noies que cada any entenen millor els valors que volem transmetre, la participació, la no competició, la companyonia i el treball en equip. Fa gràcia veure cares conegudes que participen cada any i cada cop més noies als equips.
No entenc una entitat que no es preocupi pels seus veïns i per a poder contribuir a fer una societat millor.
Endavant Penya!!!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.