La UESC afronta nous reptes per a la nova temporada


  • Comparteix:

dani.jose

Dani José


Publicat: el 16/set/19
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Tots els nostres equips preinfantils, infantils, cadets i júniors fan una estada de pretemporada juntament amb unes jornades de formació interna per a entrenadors, a Gualba de Dalt, al Montseny. El sènior vermell masculí, entrenat per Francisco Soro i que competirà a Segona Catalana també farà una concentració a Puigcerdà.

Després del pas de més de 200 nens i nenes pels Campus City i de tecnificació que organitza la UESC durant finals de juny i juliol, va arribar un mes d'agost on tothom ha descansat. Ara toca posar-nos en marxa!! La UESC aquesta temporada 2019-2020 tindrà 34 equips, quatre preinfantils masculins i recordem que la temporada passada el preinfantil negre es va proclamar campió de Catalunya de nivell A. També tindrem un preinfantil femení, tres infantils masculins, dos infantils femenins, sis cadets masculins, quatre cadets femenins, tres júniors masculins, dos júniors femenins, dos sub 21 masculins, un sub 21 femení, tres sèniors masculins, dos sèniors femenins, el nostre fantàstic equip UESC- ASDI, i reprenem el projecte UESC- Dinamiks, amb nens amb TEA.

El primer equip masculí de la UESC jugarà una temporada més a la màxima categoria catalana, la Copa Catalunya, i el femení ho farà a Primera Catalana. Tant un com l’altre s'han reforçat respecte l'anterior temporada i prometen espectacle. L'equip de Copa masculina l'entrenarà en Norberto Guerra i el femení en Gabi Payet. Per altra banda ens trobem en plena època de les estades de pretemporada per a la majoria dels equips de la UESC. El sènior vermell femení ja ha realitzat la seva estada a Ripoll i segons l’entrenador Marçal Jané ha estat tot un èxit.

Com a preparació per a la temporada, el nostre primer equip masculí de Copa Catalunya jugarà partits amistosos. Divendres 6 de setembre contra el Sant Nicolau, el dissabte 14 contra el Castellar a les 19:15 al pavelló 1, dissabte 21 contra el CB Santa Coloma, i el dia 22 jugaria contra el Sant Josep de Badalona. El nostre sènior femení de Primera Catalana tindrà els següents partits de
preparació, el dia 15 jugarà al pavelló 1 a les 17:30 contra el sènior Copa del CP Roser, i el 21 i 22 disputarà un torneig a les Corts on s’enfrontarà al Sese, Safa-Claror i amb l’equip amfitrió de Les Corts.Comencem la temporada, doncs, amb més equips que mai i amb moltail·lusió, on viurem grans emocions i grans esdeveniments com la presentació de tots els equips de la UESC (el proper dia 29 de Setembre a les 11:30h, al Pavelló 3 de la Rambla el Celler). La setena edició del Torneig de Reis preinfantil i infantil, on tornaran a prendre part uns 60 equips de tot Catalunya, els nostres campus mini, gratuït i solidari, per a la Setmana Santa, amb més de 100 nens i nenes de 3er a 6è de primària procedents de les escoles de Sant Cugat, els Campus City de Nadal i estiu, la festa de cloenda.... Com deia aquell bon entrenador..., estrenyeu-vos bé els cinturons que això comença!!!



DANI JOSÉ és el director tècnic de la UESC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.