Força Junior!!!


  • Comparteix:

frank.dimercurio

Frank Dimercurio


Publicat: el 28/abr/21
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa sis anys vaig picar a la porta del Junior quan es va acabar la meva etapa a l'Atlètic, el club on havia jugat tota la meva vida. A priori semblava que la competició al màxim nivell se m'havia acabat, però res més lluny de la realitat. Mai m'hagués imaginat tot el que viuria aquí durant els anys següents, ni en la previsió més optimista podria haver-me vist disputant una final de la lliga o jugant una edició de l'Euro Hockey League.

He tingut la sort de formar part del grup que va aconseguir aquestes fites tan importants pel Junior, on he conegut grans persones dins i fora del camp i on he començat amistats que seran per sempre. Han sigut moments molt especials i m’atreviria a dir que històrics pel club, però això no acaba aquí.

També he tingut la sort de formar part del que serà l’equip dels pròxims anys, el futur del Junior de divisió d’honor i un equip ple de jugadors joves
amb molt potencial que poden arribar allà on ells es proposin.

Deixo l’equip amb la satisfacció d’haver pogut seguir jugant al màxim nivell, però sobretot ho faig content d’haver aportat i de seguir aportant el meu granet de sorra a un club que em va rebre amb els braços oberts i que m’ha ajudat a créixer com a jugador i com a persona.

Gràcies a tots els meus companys i amics per aquests anys inoblidables, gràcies a tots els entrenadors per la confiança, a la Junta de hockey per tot el que heu fet per la secció i gràcies a tots els i les junioristes per acollir-me tan bé des de l’inici i fer-me sentir un blau-i-negre més.

Sort, salut i èxits!

FRANK DI MERCURIO és excapità i exjugador del Junior d'hoquei herba



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.