Contra la COVID-19, hem jugat el partit més important com a club


  • Comparteix:

raimon.casas

Raimon Casas


Publicat: el 1/jun/21
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Ha estat un any complicat per a totes les famílies, jugadors i tècnics. Hem jugat el partit més important com a club, contra la COVID-19; amb protocols, canvis d'horaris d'entrenaments, tocs de queda, tancaments perimetrals... Però, ara, ja podem dir que estem guanyant el partit gràcies a l'esforç i compromís de tothom. Amb això te n'adones de la sort que té el Patí Hoquei Club Sant Cugat, de tenir unes famílies compromeses i fidels, que cuidem com a nostre aquest gran club.

És el gran valor del PHC Sant Cugat! Ha estat un altre any històric per a la nostra entitat, amb la classificació de l'equip d'OK Lliga Femení a la Copa de la Reina, en la que participarà, per primera vegada, en la nostra història, i la presència del sub 13 femení al Campionat de Catalunya.

Una temporada amb la 'nova normalitat', que a ningú li ha semblat normal.

No hem pogut gaudir dels partits dels nostres jugadors i jugadores al PAV-2, que eren a porta tancada fins fa unes setmanes.

Tampoc hem pogut encoratjar els nostres dos primers equips per donar-los suport en els partits, i només ho hem pogut fer des del televisor o el telèfon mòbil, des del sofà o en una cadira de casa.

Per sort, en compta gotes, l'aforament va creixent i podem tornar a veure rodar les nostres filles i fills amb l'esport que ens apassiona. Voldria destacar la implicació dels nostres patrocinadors i col·laboradors, del més gran al més petit, pel compromís amb el club i pels valors que generem.

Tenim molts nous reptes: arribem al màxim històric de 40 equips al club, tota la columna d'equips femenins, i també
esperant amb ganes la coberta de la ZEM Jaume Tubau, l'arranjament de la pista de Sant Francesc i la remodelació dels vestidors del PAV-2, totes obres necessàries per engrandir encara més el PHC Sant Cugat.

Esperem que la pròxima temporada, 2021-2022, sigui ja una temporada sense entrebancs i puguem viure-la com tots volem. Amb l'esport com a instrument de normalització, com s'ha demostrat en aquesta pandèmia.

Fem més club!

RAIMON CASAS és el president del Patí Hoquei Club Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.