Una experiència excepcional


  • Comparteix:

cristina.elie

Cristina Elie


Publicat: el 21/jun/21
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Començar la temporada sent aspirants a haver de lluitar per la permanència i acabar-la posant entre l'espasa i la paret al subcampió d'Europa als quarts de final de la Copa de la Reina, una Copa de la Reina en la que el Patí Hoquei Club Sant Cugat mai hi havia participat, és una cosa de la que pensava que mai tindria l'honor de formar-ne part.

Puc dir que no ha sigut una temporada perfecte, però el treball fet per en Beto i la Maria Rosa combinat amb l’esforç de les noies ha resultat en un equip molt jove que madura a passos agegantats i que no té por a seguir lluitant, això és el que ens ha portat a tenir més èxits dels que tothom esperava.

Anar a la Copa de la Reina per a nosaltres ha sigut una experiència excepcional. Perdre a quarts de final va ser un cop molt dur però malgrat la tristesa inicial, va fer que les ganes de tornar-hi l’any vinent siguin més fortes. Fa un parell d’anys no m’ho hagués cregut si m’haguessin dit que faríem una temporada com aquesta.

De moment hem fet historia al club amb aquesta participació fugaç a la copa de la reina, però estic segura de que aquest equip encara pot fer molt més i qui sap si, amb una mica de temps, fer historia en el món de l’hoquei. De tot això, de moment, el que n’espero és que la il·lusió i les ganes de lluitar del OK lliga, es contagi a la resta de categories del club.

CRISTINA ELIÉ és jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.