Un exemple a seguir


  • Comparteix:

xavi.requeno

Xavi Requeno


Publicat: el 22/jun/21
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

La setmana passada una mala noticia va colpir al mon del muntanyisme i l'esport en general, la mort d'Emma Roca. L'Emma, encara que ja no estava al panorama de l'alta competició, havia assolit fites esportives de gran nivell en diferents disciplines i l'identificaven com un autèntica pionera en esports com el trail, l'esquí de muntanya i els raids d'aventura.

Ella va obrir el camí a altres especialistes que ara brillen en el panorama internacional dels esport de muntanya i aventura com la Núria Picas, Mireia Miró o Clàudia Galicia.

Però és aquest malaurat desenllaç que ens mostra el que havia més enllà de l’esportista d’èxit en la persona d’Emma Roca. Una autèntica lluitadora que ha obert camins a les dones també en el difícil context professional del bombers GRAE, en l’acadèmic com a doctora en enginyeria biomèdica en recerca dels efectes de les curses de resistència, com emprenedora en empreses de salut i com a mare de tres fills.

La malaltia del càncer s'ha dut a l’Emma amb només 47 anys. Ha demostrat una enteresa encomiable en la seva lluita, “aquí no abandonem, aquí no tirem del dorsal. "Som lluitadores de mena" deia fa pocs dies a la mateixa Núria Picas. Tota una lliçó de vida.

Realment em pregunto si tots els valors que ens aporta l’esport, com la constància, l’esforç, el treball en equip i la superació personal, ens poden portar a assolir les fites que va aconseguir l’Emma en tots els àmbits de la vida. Vull pensar que sí.

L’Emma ens ho ha demostrar, és un exemple a seguir.

XAVI REQUENO és gerent de Teampartners



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.