Xavi Requeno:'L'esport escolar continua creixent any rere any'


  • Comparteix:

xavi.requeno

Xavi Requeno


Publicat: el 8/jun/09
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

El divendres passat, com és habitual per aquestes dates, hem celebrat una nova edició de la cloenda dels Jocs Esportius. Diem que és habitual perquè aquesta ha estat l'edició número 28 , ja són unes quantes i jo personalment he viscut les darreres 24.

ESCOLTA-HO

Les cloendes de final de temporada les hem desenvolupat des de l'OMET de moltes maneres diferents. Recordo quan es feia als jardins de la casa de cultura, o al camp de futbol de la Rambla de Celler, també es va celebrar un parell d'anys al CAR, i al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix o fins i tot als mateixos pavellons de la Rambla del Celler.

Són moltes festes de cloenda, però aquesta ha volgut destacar, en les diferents activitats recreatives, els valors que volem transmetre en aquest programa esportiu municipal: respecte i coeducació, diversió i oci, solidaritat i integració, esforç i repte, amistat i companyonia, humilitat i autoestima.

Infants , cada edició més infants, cridòria, il·lusió, expectació pels premis, pares i mares orgullosos i també el més important: els valors del esport.


Xavi Requeno
Director de Teampartners
www.teampartners.net



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.