Manel González: 'Casos com el del dopatge casos com aquests encara ens donen més alè per a seguir treballant'


  • Comparteix:

manel.gonzalez

Manel Gonzalez


Publicat: el 23/gen/11
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Diem el catalans que 'de Joseps, Joans i ases n'hi ha per totes les cases', doncs com ha quedat palès el món de l'esport no n'és pas cap excepció. Per tal de justificar tots els esdeveniments sobre aquest malaurat afer del dopatge, caldria fer un anàlisi precís i rigorós de les darreres informacions publicades, que resta fora de l'abast d'aquest breu escrit.

ESCOLTA-HO

Però per a no fugir d'estudi i seguint la dita catalana, podem afirmar sense cap mena de dubte que de tramposos n'hi ha per tot arreu, per tant i, com a integrants d'aquesta societat on vivim els esportistes no poden quedar exclosos, i molt més tenint en compte el rol social que actualment ocupen. Si l'objectiu és buscar i trobar quelcom culpable, aquest no és més que una societat teixida i fonamentada a base de traduir i destil·lar l'èxit només en poder econòmic i en la vacuïtat de la fama, deixant a banda altres qüestions implícites en l'esport i, especialment en l'atletisme, generadores d'una vida més saludable, plena i equilibrada. De fet, són aquestes darreres qüestions les úniques que perseguim amb insistència a la secció d'atletisme del Muntanyenc. Justament per això i, malgrat estar un xic decebuts, casos com aquests encara ens donen més alè per a seguir fent-ho com ara.


Manel González
Coordinador tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat
www.clubmuntanyenc.org





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.