Qui ho havia de dir!


  • Comparteix:

manel.gonzalez

Manel Gonzalez


Publicat: el 30/gen/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Sembla que fa quatre dies quan la Kuns, la Maria, la Cora, la Carlota, la Zoya i la Êllâ, juntament amb una pila de nenes i nens més, voltaven i jugaven per la pista buscant el camí que les havia de portar cap allà on són ara, és a dir, exemple i mirall pel conjunt de la societat de Sant Cugat.

Han aconseguit obtenir la formació adequada que les ha dut a obtenir excel·lents resultats esportius sense deixar de ser persones i, el que és més important, obtenint uns expedients acadèmics envejables.

Doncs sí, aquestes 'nenes' han crescut i, tot i ser les més joves, han aconseguit guanyar el campionat de Catalunya B, fet que, la temporada vinent, ens permetrà gaudir i lluitar amb els equips capdavanters d'arreu del país. Però no s'acaba pas el cicle, ans al contrari, continua amb l'empenta d'ambdós equips infantils que han garantit amb escreix la continuïtat de la secció d'atletisme, essent segones les nenes i tercers els nens. Un cop més la tasca dels tècnics ha estat encomiable, ja que cal tenir en compte que no s'engeguen i tanquen els cicles si no hi ha ningú que els impulsi.

Per molts anys a tots plegats, amb el convenciment de saber que això no ha fet res més que començar.

MANEL GONZÀLEZ és el director tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.