L'Institut Arnau Cadell reprèn la seva secció mensual a Ràdio Sant Cugat

El programa s'emetrà per la 91.5 FM el dia de Nadal (12 h) en el qual els alumnes parlen de Nadal, d'història, de llengua, d'animals i de solidaritat


  • Comparteix:

Els estudiants de l'Institut Arnau Cadell graven el programa de ràdio que s'emet a Ràdio Sant Cugat

Els estudiants de l'Institut Arnau Cadell graven el programa de ràdio que s'emet a Ràdio Sant Cugat

El 25 de desembre, dia de Nadal, Ràdio Sant Cugat tornarà a emetre l'espai dedicat als instituts de la ciutat. El primer a reprendre el seu espai serà l'Arnau Cadell, que un cop al mes mantindrà la seva secció a l'antena de la 91.5 FM. Aquest divendres, a les 12 del migdia, tornen amb un programa carregat de contingut. Els alumnes conscienciaran l'audiència amb dos dies internacionals, el del Mico i el de la Memòria de les Víctimes de Genocidi. En la secció informativa explicaran com passarem els dies de Nadal els santcugatencs i compartiran xifres de la covid-19 a la ciutat. La secció estarà emmarcada per una selecció musical plena d'esperança i alegria dels grups Diego Torres, Stay Homas i Nil Moliner, Dasoul i Keymass i Morat. A la 91.5 FM coneixerem més a la classe gràcies a la secció 'Ens agrada opinar', on escoltarem què els agrada i què no els agrada als estudiants. L'espai radiofònic acabarà parlant de solidaritat, d'etimologia de la nostra ciutat i d'històries familiars, com la d'una alumna que recorda una anècdota dels seus besavis durant la Guerra Civil i la postguerra.

Les mesures de seguretat i de protecció per la covid-19 estableixen que a l'estudi de Ràdio Sant Cugat hi hagi un màxim de dues persones. Per tant, els estudiants no han pogut visitar la ràdio en persona, però sí que s'han connectat via teleconferència. Això ha permès que tota la classe pogués formar part de la gravació de l'espai, a diferència d'altres programes emesos amb l'Arnau Cadell en què només es podien sentir les veus d'uns pocs estudiants. Tots els alumnes d'una classe de 4t d'ESO han col·laborat en diferents seccions i el resultat ha estat un programa molt entretingut amb temàtiques molt variades.

Després del programa dels alumnes de l'Arnau Cadell s'emetran nadales amb segell santcugatenc com la nadala de l'Aula de so o l'enregistrada per diferents músics locals Xmas Tree.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.