Els guanyadors del Mou-te Tardor actuen a l'Envelat


  • Comparteix:

Els santcugatencs poden acomiadar l'any a ritme santcugatenc. Rembrandt42, el grup guanyador del cicle de concerts Mou-te Tardor, protagonitzarà el concert que tindrà lloc a l'Envelat, el dia 29, a les 22:30 hores. La banda de rock aprofitarà, tal com va fer al cicle de concerts, per presentar el seu primer treball 'Invitación al viaje'. L'entrada és gratuïta.

El baixista del grup, el santcugatenc Manel Barnils, ha valorat el premi positivament i ha assegurat que 'tenim moltes ganes de tocar a l'Envelat i presentar el nou disc davant de la nostra gent ens fa molta il·lusió'. La cap de Musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, ha destacat el carisma del grup i ha recordat que l'actuació que van protagonitzar al cicle 'va ser un directe apoteòsic'.
Cugat.cat va ser l'artífex del cicle de concerts al 2007 sota el nom de 'Mou-te a ritme santcugatenc'. En la segona edició, l'Ajuntament va sumar-se a la iniciativa com a co-organitzador, en una aposta per la música local que ha rebut l'assistència total de 4.000 persones. El termini per presentar maquetes per a la 4a edició del Mou-te finalitza el 13 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.