Kala Brau esgota els últims dies del Verkami per gravar el seu primer videoclip, 'Vuela'

Un acte aquest diumenge amb Kaueiricka i Licka Acoustic al Cafè Belgrado servirà per donar l'última empenta a la recaptació


  • Comparteix:

Kala Brau / Foto: Alberto Sánchez

Kala Brau / Foto: Alberto Sánchez

La cantautora santcugatenca Kala Brau, nom artístic de Maria Brau, prepara el seu debut en solitari amb el single 'Vuela'. Per finançar el seu primer videoclip, té en marxa una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami, on espera recaptar 3.000 euros dels quals ja en porta recollits més de 1.100. Per donar l'última empenta al projecte, Kala Brau serà al Cafè Belgrado diumenge a les set de la tarda, acompanyada de Kaué & Ricka i Lika Acoustic. La cantautora i el director del documental, Albert Masferrer, autor de l'últim videoclip dels Catarres, 'Fins que arribi l'alba', han visitat el 'Sant Cugat a fons' per parlar del projecte.

ESCOLTA-HO

Kala Brau ha explicat que després de meditar-ho, ha decidit iniciar la seva carrera en solitari després de compartir escenaris amb altres artistes, com Eva Kaué. 'Vuela', de fet, és una cançó de 'lluita pròpia' per creure's que el projecte pot sortir bé que Brau va compondre 'en un moment complicat de la vida'.

Masferrer, de la seva banda, ha assenyalt que es va 'enamorar artísticament' de Kala Brau la primera vegada que la va escoltar en directe i que li va proposar el projecte just després de l'actuació. També ha destacat el format de gravació, en 16mm, que li dóna 'una textura especial' a les imatges. La data d'estrena prevista és el 3 de febrer, mentre que el primer EP, que Brau està gravant aquests dies, es publicarà al maig.

Alberto Sánchez, a la direcció de fotografia, i Lluna Martí, com a directora d'art, completen el projecte, produït per Slipcast i que s'enregistrarà el 15, 16 i 17 de desembre.




Kala Brau

La música sempre l'havia tingut amb mi i no m'havia atrevit mai a fer el pas, sempre em feia cosa. Però va haver-hi un moment que el meu cos em demanava cantar. Era un moment complicat a nivell personal i vaig compondre la cançó com em va sortir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.