Cronopios, fusió vallesana amb presència santcugatenca

El grup, nascut a Cerdanyola, ha publicat el seu primer disc, 'La Sonora Creació'


Temes relacionats

Descobrim la trajectòria de la formació musical vallesana Cronopios Band a l'espai 'El Núvol' (24/abr/18)


  • Comparteix:

Els integrants del grup / Foto: Cronopios

Els integrants del grup / Foto: Cronopios

El grup cerdanyolenc Cronopios, amb tres integrants santcugatencs, ha presentat aquesta tardor 'La Sonora Creació', el seu primer treball d'estudi. La banda, formada per nou membres, va néixer a l'institut Pere Calders de Cerdanyola i des de 2018 ha decidit provar sort professionalment. La mescla d'estils és la pedra angular del grup, que ha visitat el 'Sant Cugat a fons' aquest dijous.

ESCOLTA-HO

Eloi Orihuela i Pol Orobitg han explicat al 'Sant Cugat a fons' que la primera empenta l'han fet a través d'un Verkami, que va servir per tirar endavant el primer disc, del qual de moment estan 'satisfets'. 'No ens esperàvem que tingués tan bona rebuda', ha reconegut Orihuela. Cronopios pren el nom d'uns personatges de l'escriptor argentí Julio Cortázar, que els membres del grup van descobrir durant una classe de filosofia a l'institut.

'Hem treballat dues línies, la del hip hop i la del 'latin'', ha explicat Pol Orobitg. 'La Sonora Creació' conté 9 temes i l'obre, precisament, un enregistrament de Julio Cortázar on explica com va crear els personatges dels cronopios.

Qui vulgui veure els Cronopios en acció podrà fer-ho el 26 de gener a Corbera de Llobregat. A Sant Cugat, això sí, de moment no hi ha programada cap cita. L'última va ser a la Festa Major de l'any passat, però la pluja va obligar a suspendre totes les activitats.




Pol Orobitg

A nivell musical hem treballat dues línies, la del hip-hop i el 'latin'. La Sonora Creació és la més hip-hop amb una mica de funky, però a la resta del disc hi ha l'altre part.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.