Spxxn p presenta el seu primer treball a Ràdio Sant Cugat


Temes relacionats

SPXXN P, hip hop 100% santcugatenc ( 5/nov/19)

El raper Spxxn P visita 'El Club dels Bolats' ( 6/oct/19)


  • Comparteix:

Spxxn p està preparant gira de concerts

Spxxn p està preparant gira de concerts

El santcugatenc Spxxn p ha passat pel programa 'Ritme santcugatenc' per presentar el seu primer àlbum anomenat 'Oblidar' que conté cinc singles ja publicats, 3 temes inèdits i dos cançons a capella. El cantant ha comptat amb la producció de Scoty DK, Mozzatone i els santcugatencs Pulmon Beatbox i Fast Boo. La publicació d''Oblidar' va acompanyada del videoclip de la cançó 'Complicació' que ja ha guanyat algun certamen audiovisual i està nominat a Millor videoclip d'artista emergent de hip hop als prestigiosos UK Music Video Awards, al festival Madrid Indie Film Festival a on la nominació és doble pel videoclip i pel director, el mateix Spxxn p. Per últim el curtmetratge musical també espera guanyar al festival Evolution Mallorca film festival. Al programa de Ràdio Sant Cugat, el músic santcugatenc ha fet un repàs del nou disc i ha parlat de nous projectes.

ESCOLTA-HO

El 'Ritme santcugatenc' és una programa de ràdio que repassa l'actualitat de la música local. S'emet en directe els dimarts a les deu de la nit i es remet els dissabtes a la mateixa hora a través del 91.5 FM i www.cugat.cat. També es pot descarregar en format podcast.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.