El Hip Hop's Esencia Jam reunirà diversos joves rapers santcugatencs


Temes relacionats

Izah:'Volem fer una barreja de Hip Hop i Soul positiu i fresc' (18/mai/08)


  • Comparteix:

El Café Belgrado acollirà l'actuació de diversos grups i rapers aquest divendres en la primera Hip Hop's Esencia Jam. Els grups santcugatencs PalabraKdabra i Agüita Fresca encapçalen el cartell del concert, on actuaran fins a 15 rapers més a títol individual.

La jornada rapera començarà a les set de la tarda amb les primeres actuacions, que s'aturaran a l'hora de sopar per donar pas a la projecció del film 'Style Wars', que narra els orígens del grafitti. Després continuaran els directes, encapçalats per dos grups santcugatencs. PalabraKdabra està format pel DJ i productor Dakore, els cantants Lacra1 i Skem i per últim el DanielePulmón, que fa beatbox.

L'altre grup principal del Hip Hop's Esencia Jam és Agüita Fresca, format pel DJ Cuco, el raper Moez i la cantant de Soul Izah. A banda d'aquests dos grups actuaran altres rapers com els santcugatencs Altempolpablo, Juanito, Espi, Jotajo i Mozz·art, dos components del grup Un Par de Efes, el barceloní Deil o el grup de l'Hospitalet de Llobregat Dejando Huella.

El preu de l'entrada anticipada és de cinc euros amb una consumició inclosa, i costa sis euros si es compra a taquilla. Les entrades es poden adquirir al Café Belgrado, a la botiga TuZonaShop o adreçant-se als artistes participants.

El Café Belgrado es troba al número 120 del carrer Rius i Taulet de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.