The City's Last Noise guanyen el concurs VicSona 2008


  • Comparteix:

The City's Last Noise, en directe al Teatre la Unió

The City's Last Noise, en directe al Teatre la Unió

The City's Last Noise, formació on canta el santcugatenc Gerard de Pablo, han guanyat el concurs VicSona 2008, certàmen dedicat a la promoció dels grups novells catalans. Gràcies a aquest premi, el grup de rock psicodèlic podrà gravar un disc en un estudi de gravació professional.

El premi aconseguit pels The City's Last Noise els permet gravar un disc en un estudi professional, a més d'alguns concerts entre els quals destaca el de presentació del nou disc al Mercat de música Viva de Vic, l'abril de l'any vinent.

Els 16 grups semifinalistes van actuar repartits en quatre dies, les nits del 15, 16, 17 i 18 de juliol, a la Plaça Santa Cecília de Vic. Les quatre nits musicals començaven amb l'actuació, d'una durada màxima de mitja hora, de quatre semifinalistes, i acabaven amb l'actuació d'un grup convidat. La final va tenir lloc el dissabte 19 de juliol.

Destaca la gran participació de grups santcugatencs, que van actuar en quatre dels cinc dies de la fase final. El primer dia, dimarts 15, va ser el torn dels valldoreixencs Espart i el seu rock rústic, i l'endemà van actuar els guanyadors, The City's Last Noise. El tercer dia de semifinals, dijous 17, va arribar el directe dels també santcugatencs The K Band. Després de l'últim dia de semifinals sense grups santcugatencs, la final va tornar a comptar amb el rock psicodèlic de the City's Last Noise, i també amb presència santcugatenca amb el grup convidat, Mine!.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.