Els 10 grups que actuaran a la tercera edició del Mou-te


  • Comparteix:

Alguns dels membres del jurat de la tercera edició del Mou-te

Alguns dels membres del jurat de la tercera edició del Mou-te

Tara, La papada de Rocío, El Arjé, Old Wilson, Shakti I&I, La Marca Roja, Jiggy, Vidal, Ix! i Saravacalé. Aquestes són les 10 formacions que actuaran al Mou-te, organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. En la tercera edició, el cicle de concerts es consolida com una de les grans propostes musicals de la ciutat.

La qualitat i la diversitat d'estils han estat els dos grans criteris del jurat a l'hora d'escollir els 10 grups, en la línia de les anteriors edicions.

El conjunt Saravacalé portarà a l'escenari una fusió de samba, bossanova i flamenc. També es podran escoltar les peces amb reminiscències africanes del grup Tara, el flamenc de La Papada de Rocío i els ritmes jamaicans els posarà Shakti I&I.

El Arjé presentarà una unió de rap i soul, i el trio Old Wilson presentarà el seu nou treball 'Warm & Dirt', on plasma la seva contundència amb influències d'estils que van des del rock, i el punk fins al conutry.

El grup Vidal interpretarà les composicions d'estil folk i Indie rock del vocalista i líder de la formació, David Vidal, que actua acompanyat de músics santcugatencs de molta experiència com Pol Barbé i Carles Delgado. El so més dur i contundent l'aportarà La Marca Roja, banda de metal que properament entrarà a estudi per enregistra un nou treball.

El grup de pop-rock Jiggy, amb lletres en castellà i anglès, i Ix!, un dels grups amb més nom del panorama català, completen les 10 formacions seleccionades.

El jurat ha destacat l'alt nivell musical dels candidats, que han presentat prop d'una setantena de maquetes. Un dels membres del jurat, i guitarrista de La Puerta de los Sueños, Oriol Saltor, remarca la qualitat dels participants d'aquesta tercera edició.

Oriol Saltor

Ens hem trobat amb un nivell que ens ha sorprès per alt.


La tercera edició del Mou-te començarà el 24 d'abril. Les actuacions, dividides en dos blocs de cinc, es repartiran en concerts cada quinze dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.