La música local omple la Festa Major de la Floresta


  • Comparteix:

Els grups Wazowsky, The Risas, Virgínia Band i La Flowresta Sounds han omplert la Festa Major de La Floresta de música local. La pista exterior de Can Llobet ha acollit un espectacle que ha aplegat estils diversos com el funky, el rock i el rap.

El trio de rock Wazowsky, liderat pel cantant i guitarrista Leo Sánchez, va obrir la nit musical a les 11 de la nit. El grup va interpretar durant uns 45 minuts el seu repertori, format per composicions pròpies, majoritàriament en castellà i amb alguna incursió en català.

El torn de la formació més jove va arribar cap a la mitjanit. The Risas van lluir el seu funk-rock amb lletres en català i el so original del violí. A més, per aquesta ocasió, la banda va comptar amb la col·laboració d'una secció de vents, fomada per la saxofonista Clea Parcerisas i el saxofonista i flautista Miquel Martínez. El repertori del grup contenia algunes cançons que apareixeran a la seva nova maqueta, que veurà la llumentre l'agost i el setembre.

Les versions van arribar de la mà de la Virgínia Band, grup format pels components de la banda de pop-rock La Puerta de los Sueños. El seu repertori va repassar clàssics d'estils diversos, des del soul d'Aretha Franklin, fins al rock de Maná i rock català com Sau i Sopa de Cabra.

Per últim, La Flowresta Sounds va animar l'ambient amb el seu rap festiu. Els components del grup van sortir a l'escenari amb samarretes de l'Olympic Floresta, l'equip de futbol sala florestà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.