Noa a Cugat.cat: 'M'entristeix l'odi generalitzat contra Israel'


  • Comparteix:

La cantant israeliana Noa lamenta a Cugat.cat rebre les crítiques de col·lectius que només veuen la situació d'Israel i Palestina' en blanc i negre'. En una entrevista prèvia al concert d'avui al Teatre-Auditori, Noa reitera el desig d'aconseguir la pau a la zona i lamenta l'odi generalitzat contra Israel i, en especial, contra els artistes israelians que opinen sobre el conflicte, com és el seu cas.

Noa ha refermat el compromís per construir la pau a la zona. Segons la cantant, aquest procés es bas en tres punts: reconèixer el drets humans i col·lectius de totes les poblacions, demanar perdó entre els actors implicats i compartir la terra per arribar a la pau.

En aquest sentit, Noa critica que a Europa alguns col·lectius polaritzin el conflicte entre Israel i Palestina. Són declaracions a Cugat.cat.

Noa

Hi ha un odi general contra Israel. A Europa es polartiza la situació, se la fa blanca o negra, i tot això és més complex.


Noa ha ofert aquest dimecres a Sant Cugat una xerrada en el marc de les activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Segons la cantant, la situació de les dones a Israel és la mateixa que a qualsevol altre país ja que comparteixen els mateixos problemes que a Occident.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.