Les nadales de diverses corals infantils anuncien als santcugatencs l'arribada del Nadal


  • Comparteix:

Alumnes de l'Escola Victòria dels Àngels a Cugat tv

Alumnes de l'Escola Victòria dels Àngels a Cugat tv

Els carrers de Sant Cugat s'han omplert de nadales de la mà dels nens i nenes de les escoles de música de la ciutat. Més de 200 infants d'entre quatre i 13 anys han anunciat amb el so de les cançons més populars que el Nadal ja ha arribat a la ciutat i han compartit aquesta tradició amb els santcugatencs. La recompensa ha estat la satisfacció dels vianants i la xocolata calenta que els hi ha ofert a l'acabar La Pallaresa del carrer Petritxol de Barcelona, que obrirà una botiga a Sant Cugat. Abans però, la trobada coral ha fet una aturada a Cugat.cat on han deixat les seves millors interpretacions dels clàssics nadalencs. Mira les nadales a Cugat tv

El parc Ramon Barnils ha estat el punt de sortida per als més de 200 alumnes que han recorregut els principals indrets de la ciutat per fer arribar les nadales als santcugatencs. Peces com 'El noi de la mare', 'El desembre congelat' i 'Fum, fum, fum' han omplert els carrers de la ciutat i la seu de Cugat.cat.

La 5a edició de les 'Nadales al Carrer' ha comptat amb la participació de les corals dels CEIP Collserola i Pins del Vallès i els alumnes de les escoles Fusió, Ricomà i l'Escola de Música Victòria dels Àngels. Alguns dels participants expliquen com han viscut l'experiència.

Participants

Donen felicitat i és molt divertit. / M'ho passo molt bé. / Sonen molt bé.


Després de regalar als vianants santcugatencs algunes de les peces més tradicionals del Nadal, els més de 200 nens, acompanyats d'amics i familiars, han gaudit d'una xocolata calenta per fer passar el fred.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.