Ajornat el 'Mou-te' pel retard en les obres del Casal de Cultura de Mira-sol


  • Comparteix:

Els REmbrandt42 van ser els guanyadors de l'última edició del 'Mou-te' tardor

Els REmbrandt42 van ser els guanyadors de l'última edició del 'Mou-te' tardor

La quarta edició del cicle de concerts 'Mou-te' s'ajorna pel retard en les obres de la sala de teatre del Casal de Cultura de Mira-sol, emplaçament on s'havien de celebrar els concerts de la iniciativa. Ho ha avançat a Cugat.cat la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, que ha explicat que els espais de què disposa actualment la ciutat no reuneixen les condicions necessàries per acollir el cicle. Les maquetes presentades fins ara a l'edició de primavera del concurs quedaran en dipòsit i es consideren presentades per quan es torni a convocar la proposta.

Les obres del Casal de Cultura de Mira-sol no estaran a punt acollir el cicle fins el mes de maig, fet que obliga l'Ajuntament i Cugat.cat, organitzadors de la iniciativa, a ajornar la quarta edició del 'Mou-te'. L'objectiu de l'àrea d'Educació i Joventut és reprogramar l'edició de primavera tant aviat com sigui possible.

Esther Salat ha explicat que el retard es deu al procés administratiu de licitació dels treballs que s'han de fer a la sala de teatre de l'equipament. Són declaracions a Cugat.cat.

Esther Salat

Les obres s'han endarrerit pel procés de licitació. Els diferents espais de la ciutat no reuneixen les condicions pel 'Mou-te'.


Salat no creu que la ciutat tingui actualment una alternativa a aquestes instal·lacions. La regidora d'Educació i Joventut ha reconegut que la futura sala de concerts, inclosa al pla d'equipaments al carrer de Can Solà, seria un possible espai per acollir el 'Mou-te'. Tot i que el projecte no té data d'execució, està pressupostat als comptes de 2010 i Salat espera que es pugui acondicionar aquest any.

Esther Salat

Hem pogut posar-ho al pressupost del 2010, no tenim data, estem treballant amb el projecte.


Les dificultats tècniques, la poca capacitat i la mala disposició dels espais són alguns dels inconvenients que, segons Salat, impedeixen organitzar la iniciativa al Teatre la Unió i al Centro Popular Andaluz (CPA), on ja s'havia celebrat el cicle anteriorment. La titular d'Educació i Joventut diu que no es pot buscar qualsevol espai 'per sortir del pas' ja que es restaria importància al 'Mou-te', un projecte 'prou important com per no desmereixe'l'.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.