La sala de concerts s'ubicarà en una nau ja construïda a Can Solà


Temes relacionats

Ajornat el 'Mou-te' pel retard en les obres del Casal de Cultura de Mira-sol (27/gen/10)

La gestió de la sala de concerts serà de l'organisme autònom que s'encarrega del Teatre-Auditori (28/des/09)


  • Comparteix:

La nau està ubicada al sector de Can Solà

La nau està ubicada al sector de Can Solà

L'equip de govern vol adequar una nau construïda per Promusa al sector de Can Solà per ubicar-hi la sala de concerts. L'espai té una superfície de 450 metres quadrats i només caldria condicionar-lo per poder acollir esdeveniments musicals. La sala de concerts apareix com una instal·lació prioritària a curt termini al pla d'equipaments municipal i té una partida de 800.000 euros al pressupost d'aquest any per la seva adquisició i adequació.

L'espai forma part d'unes naus que Promusa ha construït en terrenys municipals entre el restaurant la Masia i la benzinera de Can Solà amb l'objectiu d'acollir un polígon industrial. L'equip de govern creu que és possible que una de les naus pugui acollir la sala de concerts ja que l'edifici està construït, només caldria condicionar-lo i els comptes d'aquest any preveuen la seva posada en marxa.

Ho explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Va sorgir l'oportunitat de valorar si alguna nau és apta per ubicar la sala. Pensem que és un camí possible. Tenim partida pressupostària i la nau.


Conesa ha afegit que properament organitzaran una visita a la nau per conèixer les seves característiques tècniques. La titular de Territori no ha fixat, però, un calendari ja que encara no hi ha un estudi sobre l'adequació de l'espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.