L'associació Jazzenviu celebra el primer aniversari envoltat de músics i amics


  • Comparteix:

Una cinquantena de músics i un públic ple de coneguts i amics ha acompanyat aquest divendres l'associació Jazzenviu en la celebració del primer aniversari de l'entitat. Les actuacions de Miguel 'Pinxo' Villar, David Mengual i Marco Mezquida, entre altres artistes, han omplert la Casa de Cultura del ritme i les improvisacions característiques del jazz. La festa ha donat el tret de sortida al cicle de concerts organitzats per Jazzenviu, que tindran lloc el tercer divendres de cada mes a la Casa de Cultura.

L'associació Jazzenviu acosta aquest gènere als santcugatencs amb actuacions en directe i cicles de concerts per fomentar el jazz a la ciutat. En els espectacles organitzats per l'entitat, les primeres figures jazzístiques de Catalunya comparteixen escenari amb joves músics i públic amant del jazz.

El president de Jazzenviu, Oriol Jubany, s'ha mostrat molt satisfet tant de la resposta del públic com del suport que els mitjans han donat a la festa.

Oriol Jubany

Estem molt contents, hem complert totes les expectatives. També agraïm el suport dels mitjans per promocionar la festa.



El músic santcugatenc David Mengual ha destacat que iniciatives com aquesta són necessàries per trencar barreres i perquè les actuacions de jazz en directe siguin una realitat a la ciutat.

David Mengual

És una molt bona notícia. A la ciutat faltava aquesta iniciativa de portar música en directe.


L'actuació d'aquest divendres ha servit per inaugurar el cicle de concerts 'Jazz en viu a la Casa de Cultura' que ofereix cada tercer divendres de mes un concert de jazz a un preu de 3 euros. A més, el cicle es complementa amb les jam session de cada diumenge al bar musical La Bohèmia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.