El nou disc de Sol Lagarto ja és al carrer

Portada del nou disc de Sol Lagarto, 'Días Mejores...(?)'

Música a Sant Cugat

Publicat el 31/mar/10 per Miquel Martinez

'Días mejores...(?)' ja és a les botigues de discs. El nou treball de Sol Lagarto, grup de rock on toca el guitarrista santcugatenc Frank Montasell, ha vist la llum el 30 de març. La presentació oficial de l'àlbum, el quart de la formació, tindrà lloc el proper divendres nou d'abril a la Sala Apolo 2 de Barcelona.

Durant els seus 12 anys de trajectòria, Sol Lagarto ha editat tres discs i un DVD en directe. 'Días mejores...(?)' és el seu quart àlbum, i el primer que grava íntegrament Frank Montasell. El guitarrista santcugatenc va entrar al grup fa uns quatre anys, i no va arribar a formar part de l'enregistrament del tercer disc 'Mundo Circo'. Tot i això, sí que va gravar els tres temes que va incloure la reedició del disc, que es va titular 'Prorrogado'.

La presentació oficial en directe del disc a Barcelona tindrà lloc el nou d'abril, a les nou del vespre, a la Sala Apolo 2 de Barcelona. Aquesta actuació suposarà el tret de sortida a una gira de presentació que durà el grup per ciutats com Santander, Bilbao, Madrid i València durant els mesos d'abril, maig i juny.