L'Orquestra Fusió Sant Cugat, de gira per Portugal

Alumnes i professors de l'Escola Fusió, a Portugal

Música a Sant Cugat

Publicat el 20/abr/10 per Marga Almirall

50 membres de l'Orquestra Fusió Sant Cugat han viatjat a Portugal aquesta Setmana Santa en una gira de concerts pel nord i l'interior del país. Els joves músics santcugatencs han realitzat un intercanvi amb l'Orquestra portuguesa de l'AMFF.

L'Orquestra Fusió Sant Cugat, en formació simfònica i de banda moderna, han realitzat concerts a Portugal dins el marc del 6è Festival de Primavera que organitza l'Acadèmia de Música de Fernanades Fao. Les actuacions han tingut lloc a l'Auditori del Centre Cultural de Vila Praia d'Ancora, a la zona de Caminha, i també a l'interior del país, al Gran Teatre Diogo Bernandes de Ponte de Lima.

Pel que fa al repertori dels concerts, els músics han interpretat obres simfòniques i també de jazz. Com a cloenda de les actuacions, l'orquestra catalana i la portuguesa han interpretat juntes dues obres, 'Zottelmarch' de Poseda, amb format simfònic, i 'In the Midnight Hour', del cantant de soul Wilson Pickett, en formació de banda moderna.

Els músics santcugatencs han estat acollits per famílies portugueses. L'abril de l'any vinent serà el torn dels músics portuguesos de visitar Sant Cugat i oferir una sèrie de concerts aquí.