Els germans Saltor presenten en primícia el seu nou disc a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

La presentació del disc 'Instrumental', el primer treball dels germans Saltor, ha omplert aquest divendres la Casa de Cultura. Jaume i Oriol Saltor han ofert un concert protagonitzat pel virtuosisme guitarrístic que ha servit per homenatjar grans mestres de la guitarra com Albert Lee i Gary Moore. Un públic de familiars i amics ha acompanyat els músics durant l'espectacle, que també ha comptat amb la participació de Virgínia, la cantant de 'La Porta dels Somnis'.

Amb aquest disc, els germans Saltor homenatgen el virtuosisme guitarrístic i els grans músics que els han influenciat, allunyant-se del pop-rock del seu altre projecte, 'La Porta dels Somnis'.

Segons un dels components del grup, Jaume Saltor, la particularitat del disc és la varietat d'estils i la pluratitat de gèneres musicals que s'hi poden trobar. Jaume Saltor explica en declaracions a Cugat.cat com han elaborat els temes del disc.

Jaume Saltor

Són estudis que passen a ser cançons. El segell de canviar d'estils fa la particularitat del grup.



L'altre component, Oriol Saltor ha destacat que amb aquest treball busquen passar una bona estona, i que han escollit Sant Cugat com a lloc de presentació perquè hi tenen tots els amics i familiars.

Oriol Saltor

És un disc que l'hem fet per a nosaltres, perquè ens ve de gust. El millor lloc per presentar-lo era aquí.



El projecte 'Saltors', que preveu treure un segon disc més endavant, també compta amb la participació del baixista Pol Barbé, el bateria Raül Pérez i el teclista Dani Campos.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.