El Claustre s'omplirà de música de juny a setembre amb 10 concerts


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, durant la presentació de la iniciativa

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, durant la presentació de la iniciativa

El Claustre del Monestir acull per segon any consecutiu la iniciativa Nits de Música al Claustre. A partir del segon divendres de juny i fins el setembre, cada setmana tret de l'agost, els santcugatencs podran gaudir del jazz de la Vella Dixieland, de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat i de les sardanes de la cobla Jovenívola de Sabadell, entre d'altres propostes. Els concerts, organitzats per l'Ajuntament, tenen un preu de 10 euros.

La temporada estival de concerts donarà el tret de sortida a la nostra ciutat el segon divendres de juny. Durant tres mesos, el Claustre del Monestir acollirà la segona edició de Nits de Música al Claustre.

El primer concert l'encetarà l'orquestra de jazz la Vella Dixieland, i el seguiran el cor femení de Finlàndia Diskatti Kuoro i el Cor Infantil de Sant Cugat, juntament amb el cor Aglepta.

Al juliol, el concert 'Les campanades de l'altre món i altres romanços', l'Òpera de Cambra, Mata de Joncs amb 'Cants de l'Aire' i el Quartet Hekàtores amb 'Quartet de corda' completaran l'oferta musical.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la qualitat de la programació en època de 'vaques magres'.

Xavier Escura

Vull insistir en la qualitat que ens permet mantenir molt dignament el nivell, malgrat l'època de pressupostos restrictius que vivim.


A l'agost, la iniciativa farà una aturada per vacances i tornarà al setembre amb tres concerts. El primer divendres de setembre la Cobla Jovenívola de Sabadell oferirà un concert de sardanes i música de cobla sota la direcció de Joan Lluís Moraleda. El dissabte de la Diada Nacional serà el torn del cantautor Pere Codó que retorna als escenaris amb 'Compartiments'. El cicle musical el tancarà el teatre de Zitzània amb l'obra 'Trifulkes de la Katalana Tribu'.

Les entrades per a tots els concerts, que es faran entre les set de la tarda i les deu de la nit, tenen un preu de 10 euros. El dia de sardanes el preu serà de vuit euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.