Neix l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'escola Joan Maragall acollirà les sessions del nou centre musical

L'escola Joan Maragall acollirà les sessions del nou centre musical

Promoure la cultura d'arrel popular a través de la música és l'objectiu amb el qual arrenca aquest estiu l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC). El projecte, obert a músics de qualsevol instrument, estil i edat, comença aquest juliol amb classes introductòries i a l'octubre encetarà el curs anual. Les matriculacions pel curs vinent es poden fer a la Casa de Cultura.

La proposta vol aglutinar els diversos projectes de la ciutat relacionats amb la música tradicional i formar música de qualitat en aquesta disciplina.

Una de les impulsores del projecte, Joana Chordà, ha explicat a Cugat.cat quin són els objectius de la iniciativa.

joana Chordà

Intentem unificar les diferents inicitives de cultura popular del municipi. Volem dotar el municipi de músics de qualitat formats en la música popular.


Per participar al curs d'estiu de l'escola cal adreçar-se al Casal de Joves TorreBlanca i reservar una plaça per les sessions introductòries que se celebraran al juliol a l'equipament juvenil. La matrícula pel curs vinent, que començarà al mes d'octubre i tindrà lloc a les instal·lacions de l'escola Joan Maragall, es pot formalitzar les tardes a la Casa de Cultura.

El període per fer efectiva la matrícula s'ha ampliat, i es podrà fer també del 7 al 14 de juliol i, al setembre, del 6 al 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.