Festa Major 2010: Se atormenta una vecina obrirà la diada de Sant Pere al ritme de funk

Música a Sant Cugat

Publicat el 28/jun/10 per Leticia Martin

Se Atormenta una vecina és una de les bandes que actua per la Festa Major. De fet la reconeguda banda de versions, que compta amb un component santcugatenc, repeteix directe a la ciutat i ve disposada a treure a ballar al jovent al ritme dels setanta i vuitanta. Així ho han deixat clar cinc dels seus components en aquesta entrevista a Cugat.cat.

Escolta-ho

Les versions de pop i funk més clàssiques sonaran entre disfresses i perruques a sobre de l'escenari del parc Ramon Barnils, el dilluns 28 a mitjanit. I és que Se Atormenta una Vecina assegura un autèntic transport a la dècada dels vuitanta. Aquest any la banda presenta la seva gira sota el nom 'Golden Chusma Tour', un concepte que Charlie Discoballs, teclista del grup, explica a l'entrevista.

La banda ha recordat de forma molt positiva el seu anterior concert a la ciutat i, segons diuen, a Sant Cugat estan 'a prop de casa, i això sempre fa sentir bé'. Tot i que qui més ho està és Aram Montagud, trombonista valldoreixenc de Se atormenta una vecina.