El Cor Infantil Sant Cugat inaugura aquest dissabte el seu 20è aniversari amb un concert al Monestir


  • Comparteix:

El Cor Infantil Sant Cugat, dirigit a la imatge per Elisenda Carrasco

El Cor Infantil Sant Cugat, dirigit a la imatge per Elisenda Carrasco

El Monestir acull aquest dissabte el concert inaugural del 20è aniversari del Cor Infantil Sant Cugat. El concert començarà a dos quarts de deu de la nit, i la recaptació voluntària de l'acte es destinarà a projectes d'educació musical a Malawi.

Enguany el Cor Infantil Sant Cugat celebra 20 anys, igual que ho fa l'Aula de So, escola bressol d'aquest cor. Per inaugurar un any ple d'activitats, el Cor Infantil ofereix aquest dissabte nit un concert on s'acompanyarà de dos grans cors.

Per una banda estarà present el Cor Cantemus d'Hongria, un cor amic del Cor Infantil, i per altra banda no faltarà l'actuació del Cor Aglepta, cor femení que constitueix la continuació per a noies grans del Cor Infantil Sant Cugat. El president de l'associació musical Aula de Sol, Martí Marín, ha explicat a Cugat.cat què podrà trobar el públic en aquest concert

Martí Marín

Sentireu el Cor Aglepta, un cor de noies majors de 18 anys, excantaires del Cor Infantil, i el Cor Cantemus, provinent d'una escola hongaresa.



L'entrada al concert es lliure, tot i que s'acceptaran donatius voluntaris que aniran destinats al projecte d'educació musical a Malawi.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.