La Porta dels Somnis tancarà aquest dissabte la festa pel 25è aniversari del 'Tot Sant Cugat'


  • Comparteix:

La banda liderada pels germans Saltor i Virgínia Martínez actuarà aquest dissabte a la plaça d'Octavià

La banda liderada pels germans Saltor i Virgínia Martínez actuarà aquest dissabte a la plaça d'Octavià

El setmanari 'Tot Sant Cugat' celebra aquest dissabte els seus 25 anys amb una gran festa solidària que servirà per recaptar fons per Caritas. Els santcugatencs La Porta dels Somnis seran els encarregats de tancar un dia de celebració amb un concert a la plaça d'Octavià. El grup de pop-rock presentarà cançons del seu nou àlbum, 'Aire lliure', que veurà la llum en les properes setmanes.

La festa dels 25 anys del 'Tot Sant Cugat' arrenca a dos quarts de deu a la plaça Lluís Millet amb una cercavila popular que recorrerà el centre de la ciutat fins a la plaça d'Octavià. La comitiva estarà acompanyada pel grup santcugatenc de percussió Karabassà, així com de diversos grups de cultura tradicional i popular.

La finalitat del programa d'actes, que tindrà un perfil familiar i festiu, és recaptar fons per a l'ONG Caritas, com ha explicat a Cugat.cat el director del 'Tot Sant Cugat', Josep Maria Vallès.

Josep Maria Vallès

Tota la festa girarà entorn de Caritas. Tots els espectacles programats convidaran a passar per Càritas i adquirir aliments bàsics.









Al llarg del dia s'aniran succeint una gran diversitat d'activitats destinades a grans i petits. A dos quarts de dues del migdia tindrà lloc una cantada de caramelles amb la Societat Coral La Lira i la Coral de la Unió.

D'altra banda, a dos quarts de nou del vespre arribaran aires de mar amb una cantada d'havaneres a càrrec de Port-Bo, grup de Calella de Palafrugell. L'actuació anirà acompanyada del tradicional rom cremat.

Per últim, La Porta del Somnis protagonitzaran el final de la jornada festiva a la plaça d'Octavià. Amb el seu nou disc, 'Aire lliure', a punt de sortir al mercat, el concert solidari serà un bon escenari per presentar les noves cançons al públic santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.