El Teatre-Auditori acull aquesta nit l'estrena a Catalunya d''Alborada do Brasil', el nou àlbum de Carlos Núñez


  • Comparteix:

Carlos Núñez presenta avui al Teatre-Auditori el seu darrer treball, fruit d'un viatge d'un any al Brasil

Carlos Núñez presenta avui al Teatre-Auditori el seu darrer treball, fruit d'un viatge d'un any al Brasil

El gaiter Carlos Núñez presenta avui el seu nou treball 'Alborada do Brasil' al Teatre-Auditori. La cita, que tindrà lloc a les 10 de la nit, suposa l'estrena a Catalunya d'aquest nou treball, on el músic gallec experimenta amb la fusió de música celta i els ritmes brasilers.

'Des que vaig descobrir que el meu besavi músic havia emigrat a Brasil i hi havia desaparegut, sempre he volgut descobrir aquest misteri.' D'aquesta manera comença Carlos Núñez l'explicació del seu darrer treball, el fruit d'un viatge d'un any a Brasil en cerca de respostes sobre les seves arrels.

Núñez arriba a Sant Cugat per presentar aquesta 'Alborada do Brasil' en el primer concert que n'oferirà a Catalunya. El Teatre-Auditori serà el marc d'aquesta cita musical, després que ahir el músic oferís una classe magistral a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Núñez ha parlat a Cugat.cat sobre la sala del Teatre-Auditori i el seu públic.


Carlos Núñez

És un auditori que funciona molt bé, que té una acústica meravellosa i un públic extraordinari, que sap apreciar l'esforç que suposa portar móns nous cada cop.



El nou disc de Núñez és el resultat d'un projecte musical i vital, que queda reflectit en el so de les noves cançons. La fusió entre ritmes celtes i brasilers és el tret diferencial d'aquest nou disc, el setè àlbum d'estudi del gaiter gallec, des que al 1996 veiés la llum el seu primer disc 'A irmandade das estrelas'. El músic ha assegurat que el concert serà tot un viatge.


Carlos Núñez

Farem un viatge per tot el disc, però no només amb el meu grup de base, sinó que tenim alguns convidats. També farem altres músiques d'altres discos, i per suposat sonarà la música de 'Mar adentro'.



Per a la creació d''Alborada do Brasil', Núñez s'ha envoltat de figures destacades de la música brasilera. Un exemple clar d'aquest fet són els productors del disc, Alê Siqueira, que ha treballat amb artistes de la talla de Tribalistas i Carlinhos Brown, i Mario Caldato Jr., que té experiència amb músics com Beastie Boys, Marisa Monte i Manu Chao.

De la mateixa manera, Carlos Núñez ha comptat amb la col·laboració de quasi 100 músics, d'entre els que destaquen The Chieftains, Carlinhos Brown, Lenine o Adriana Calcanhotto entre d'altres. Un autèntic elenc de grans de la música que posen el seu segell en aquest projecte i converteixen aquesta recerca de connexions musicals entre Galícia i Brasil en un treball madur i cuidat.

El concert de Carlos Núñez tindrà lloc avui a les 10 de la nit al Teatre-Auditori. L'entrada té un preu de 36 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.