La sala de Can Solà aspira a ser el 'Razzmatazz' del Vallès


Temes relacionats

Dissidència Sònica creu que la sala de concerts no és la que demanaven els grups ( 4/nov/10)

ERC considera 'insuficient' i 'poc ambiciós' el projecte de la sala de concerts ( 1/mar/10)

La sala de concerts s'ubicarà en una nau ja construïda a Can Solà (18/feb/10)

La sala de concerts s'ubicarà en una nau ja construïda a Can Solà (18/feb/10)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha fet l'anunci en roda de premsa

L'Ajuntament ha fet l'anunci en roda de premsa

L'empresa Nublo Live, dedicada a la promoció musical, gestionarà la futura sala de concerts de Can Solà. La promotora assumeix la inversió necessària per adequar l'espai públic - prop d'1,5 milions d'euros - i també es compromet a implicar-se en l'activitat cultural de la ciutat. La intenció de la companyia és la creació d'un club que esdevingui una alternativa real i de qualitat a les sales de Barcelona, Terrassa i Sabadell.

Nublo Live s'encarregarà de la gestió de l'equipament, que continuarà sent propietat de Promusa, amb la voluntat de convertir la sala de concerts de Can Solà en un referent comarcal de la música en directe de qualitat i de promoció de grups novells. Amb aquest objectiu, la companyia Nublo Live té previst organitzar concerts cada cap setmana en horari nocturn i activitats relacionades amb la música en horari de tarda per a joves de 14 a 18 anys. L'equipament tindrà una capacitat per a 600 persones en l'horari de club i de 900 durant els concerts.

La regidora de Joventut, Ester Salat, ha explicat que la nova sala vol ser un referent en l'àmbit musical.

Ester Salat

Volem que sigui una alternativa real i de qualitat a les sales de Barcelona o Terrassa.




Tot i la cessió, l'Ajuntament disposarà de les instal·lacions de dilluns a dijous al matí. En aquests moments, el consistori treballa en la concreció d'aquests usos dels quals es poden beneficiar també les entitats de la ciutat.

L'empresa promotora es compromet també a donar suport a bandes locals cedint l'equipament a preu de cost per organitzar concerts, assajos i la gravació de maquetes.

El responsable de Nublo Live, Carles Cano, té experiència en la gestió de sales com Razzmatazz i l'organització de festivals de gran format com els Creamfields o el Summercase. Cano ha explicat que preparen una oferta per a tots els públics.

Carles Cano

L'oferta més important està pensada per als joves, però també els adults i els més joves tindran un espai de relació centrat en la música.





Properament, s'iniciaran els treballs d'adequació de l'espai que aniran a càrrec de la promotora. La intenció dels gestors és que l'estiu vinent ja s'hi celebrin algunes actuacions i la programació estable arrancaria al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.