Albert Solà i Panorâmica a Cugat tv


Temes relacionats

Els Amics de les Arts es rodejaran d'artistes com Lluís Gavaldà, Carles Sanjosé i Cesk Freixas en el seu concert al Teatre-Auditori (22/des/10)

Albert Solà: 'Guanyar el premi del jurat del 'Mou-te' ha estat un gran regal i una gran oportunitat que intentaré aprofitar al màxim' (19/des/10)

Albert Solà aterra al programa 'Districte STC' de Cugat tv (16/des/10)

El públic reconeix el cantautor Albert Solà en el seu debut amb banda completa ( 6/nov/10)

Albert Solà: ' Esperem fer un bon debut en format banda al concert del 'Mou-te'' ( 2/nov/10)

L'indie-pop s'imposa en el segon concert del 'Mou-te' amb el grup Panorâmica (28/oct/10)

Panorâmica: 'Esperem que el concert del 'Mou-te' no sigui un concert més' (19/oct/10)

Panorâmica escalfa motors abans del 'Mou-te' amb un acústic a Cugat tv (18/oct/10)


  • Comparteix:

El cantautor santcugatenc Albert Solà i la banda del Maresme Panorâmica, participants de l'edició del 'Mou-te' 2010, arriben a Cugat tv. Ja pots veure íntegrament, a partir d'avui, les actuacions d'aquestes dues formacions al canal 'Mou-te' de Cugat tv. Mira el concert d'Albert Solà a Cugat tv Mira el concert de Panorâmica a Cugat tv

L'indie-pop de Panorâmica, protagonista del segon concert de l'edició del 'Mou-te', cicle que organitza Cugat.cat i l'Ajuntament de Sant Cugat, torna a Cugat tv. Al canal 'Mou-te' de Cugat tv es pot veure l'actuació sencera de la banda no santcugatenca seleccionada per ensenyar la seva música al teatre del casal de Mira-Sol.

El grup, que va néixer a principis de 2008, ha publicat enguany el seu segon treball 'Acrobacias en 16:9'. Aquest projecte mostra l'evolució del grup després de gairebé dos anys de trajectòria i pretén donar-se a conèixer dins el panorama musical indie-pop del país.

També a partir d'avui, es pot veure a cugat tv l'actuació del guanyador del premi del jurat del 'Mou-te' d'enguany, Albert Solà. Amb el seu pop intimista el jove cantautor santcugatenc va ser l'encarregat de la tercera cita del cicle. El premi del jurat consisteix en una actuació al Teatre Auditori compartint escenari amb Els Amics de les Arts dins el concert 'Els Amics de les Arts i els seus Amics' que tindrà lloc el proper 21 de gener.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.