L'actuació d'Albert Solà aquest proper divendres al Teatre-Auditori tindrà entrada lliure


Temes relacionats

Albert Solà: 'Guanyar el premi del jurat del 'Mou-te' ha estat un gran regal i una gran oportunitat que intentaré aprofitar al màxim' (19/des/10)


  • Comparteix:

Albert Solà durant una actuació

Albert Solà durant una actuació

Aquest divendres el santcugatenc Albert Solà serà el teloner de Els Amics de les Arts al Teatre-Auditori. L'actuació d'aquest jove cantautor, que és resultat del premi del jurat de la darrera edició del 'Mou-te', començarà a partir de les nou de la nit i l'entrada a l'actuació de Solà serà gratuïta. Escolta l'entrevista a Albert Solà al programa de cugat ràdio Ritme santcugatenc.

ESCOLTA-HO

Les entrades al concert de Els Amics de les Arts ja es van esgotar fa setmanes. Per aquest motiu la direcció del Teatre-Auditori ha decidit obrir les portes de l'actuació d'Albert Solà. A partir de les nou de la nit el jove santcugatenc pujarà a l'escenari de l'auditori, i una hora més tard, ho faran 'Els Amics de les Arts i els seus amics'.

Els assistents que tinguin entrada pel concert del quartet català podran accedir lliurement a la sala des de minuts abans de les nou, i gaudir de l'espectacle del santcugatenc des del seu seient. Els que no en tinguin, podran veure a Albert Solà de peu, i un cop finalitzat el concert hauran d'abandonar la sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.