Rap, soul i ball hip-hop omplen de música amb segell santcugatenc els Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els rapers El Gremio, la cantant de soul Izah i un grup de ballarins comandats per Guille Vidal-Ribas han omplert de música i dansa els Premis Ciutat de Sant Cugat. La gala, celebrada aquest diumenge al Teatre-Auditori, ha combinat la vessant musical amb l'humor, que ha vingut de la mà dels actors Toni Albà, Joan Fàbregas i Pere Pahissa.

La gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2010 ha estat carregada de música amb segell santcugatenc. La cultura hip-hop ha estat el fil conductor de la cerimònia, amb elements com la dansa, la música rap i soul i els grafits com a motiu de l'escenografia.

L'espectacle, amb la direcció artística del santcugatenc Guille Vidal-Ribas, narrava una història que tenia lloc a 'Sant Cughetto', un Sant Cugat del futur, que havia esdevingut fosc i perillós. A aquesta ciutat arriba el Víctor, interpretat per Vidal-Ribas, buscant una noia que l'ha captivat. El Víctor rebrà l'ajuda de 'Feo1', 'Nerko' i el DJ 'Code'. Ells tres formen El Gremio, un dels noms propis amb majúscules del rap santcugatenc.

L'MC del grup, 'Feo1', ha narrat la història i ha rapejat en alguns moments, acompanyat de 'Nerko', productor de les instrumentals, i 'Code', el DJ. De la seva banda, la cantant Izah, acompanyada de quatre músics, ha cantat diverses cançons d'estil soul i jazz, inclosa la versió de l'himne de Sant Cugat.

La vessant de la dansa també ha tingut molt de protagonisme, amb una vintena de ballarins que han anat fent diverses aparicions durant la gala. Alguns ballarins, com els santcugatencs Guille Vidal-Ribas i Héctor 'Hope', han tingut més protagonisme en certs moments. Les coreografies s'han basat en l'estil de dansa hip-hop.

Aquesta vessant musical s'ha fusionat amb l'humor durant la cerimònia. Els veterans actors santcugatencs Joan Fàbregas i Pere Pahissa, així com Toni Albà, caracteritzat de rei Joan Carles I, han arrancat les rialles dels assistents amb acudits i monòlegs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.